Zelfstandig werkend kok | Diner
Wil jij graag onze gasten een onvergetelijk diner bezorgen? Wij zijn op zoek naar culinaire talenten om ons keukenteam te versterken.
De functie Zelfstandig werkend kok
Als Zelfstandig werkend kok kook je samen met je collega’s de sterren van de hemel voor onze hotelgasten, om hen te voorzien van een heerlijk diner.
Dit begint met een goede voorbereiding in de middag. Vaak zijn de allergieën en dieetwensen van onze zakelijke vergadergroepen van tevoren bekend, zodat je hier gemakkelijk rekening mee kunt houden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de presentatie van gerechten, het beheer van de voorraad, het dagelijks bestellen van benodigdheden en het begeleiden van hulpkrachten. Je fungeert ook als sparringpartner voor de souschef/chefkok om de kwaliteit te verbeteren en te optimaliseren. We bieden getalenteerde koks graag de kans om door te groeien naar souschef.
Op dit moment bieden we dagelijks – naast onze barkaart met lunch en snacks - drie foodconcepten aan:
- Beachfood; Lokale en wereldse smaken, maar altijd met ingrediënten van dicht bij huis. Ruime keuze uit vis-, vlees- en vegan gerechten.
- Deining; Uitgebreid tafelen met ons exclusievere dinerconcept ‘Deining’. Gasten kunnen kiezen uit een 4 of 5 gangendiner én is er ook de keuze uit een volledig vegan menu. De gerechten worden aangepast naar het aanbod van het seizoen.
- Grillavond; driemaal per week bieden wij een grill- en buffetavond aan met live cooking. Bij mooi weer steken we de BBQ en Green Egg aan.
Buiten het hoogseizoen en feestdagen om zijn wij op zondagavond gesloten voor diner.
De werktijden vallen tussen 12.00 uur en 23.00 uur, met verschillende start- en eindtijden.
Jouw kwaliteiten
- Opleidingseisen en ervaring zijn voor ons niet zo belangrijk, maar gewenst. We leren je graag het vak indien nodig.
- Je bent gastgericht en toont een proactieve houding.
- Flexibel, je kan accepteren dat het werk door anderen of omstandigheden bepaald kan worden.
- Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands.
Wij bieden:
- De vacature staat open voor zowel fulltime (38 uur per week) als (parttime 0-32 uur per week).
- Salaris tussen € 2.371,17 en € 3.465,95 bruto per maand o.b.v. 38 uur per week.
- Je krijgt een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer.
- We bieden een contract voor een jaar met de mogelijkheid op een vast dienstverband en werk gedurende het hele jaar.
- Je hebt recht op 5 weken vakantie per jaar en de optie om vakantie te nemen in het hoogseizoen of tijdens schoolvakanties.
- Je ontvangt 8% vakantiegeld, een fooiendeling, pensioenregeling bij PHENC, korting op je zorgverzekering en een bonus van € 350,- als je nieuwe collega's aanbrengt.
- Je krijgt 50% korting op eten en drinken en faciliteiten in het hotel, en 25% korting bij ons Strandpaviljoen De Haven van Renesse. Daarnaast bieden we voordelige overnachtingstarieven.
- We hebben gezellige gezamenlijke lunches en diners in onze kantine.
- Er is jaarlijks een groot personeelsfeest en verschillende uitjes en borrels tussendoor.
- Jaarlijks een kerstborrel met natuurlijk het uitreiken van de kerstpakketten/-cadeaus.
- We vieren graag jouw verjaardag met een cadeautje namens ons!
- Je hebt de mogelijkheid om massages te krijgen van onze huismasseurs.
- We bieden kansen voor interne en externe cursussen/opleidingen, zodat je samen met ons kunt groeien.
- We zijn trotse partner van de Hospitality Hub Schouwen-Duiveland en dit betekent dat je mag rekenen op een werkgever waar groei, geluk, gezondheid en geld centraal staat. Dit is terug te zien in de primaire, secundaire voorwaarden, onze persoonlijke benadering en bedrijfscultuur.
Voor meer informatie of direct solliciteren kun je contact opnemen met Nina Hess (HR) via e-mail (personeelszaken@zeeuwsestromen.nl) of telefonisch op 0111-462040. We komen graag in contact!